Samtal med Gitte Östling:

Rullar du runt i vården?

Hypnoterapi och samtal med Gitte 

för vem som helst om vad som helst - du får hjälp!

Du pratar igenom de svåra stunderna och jag lyssnar, så du kommer ut på andra sidan. 

Det finns de som bränt ut sig men som inte får den hjälpen de behöver just nu. Det finns de som har haft ont i kroppen, mått illa i över ett halvår och fått alla undersökningar som finns utan resultat- efter en tids samtal, hypnoterapi eller Zonbalansering så är problemen borta.

En person med stark yrsel och hjärtklappning som vården inte kunde hjälpa när hen trodde hen skulle dö - blev bra på en månad! 

Hypnoterapin kan även hjälpa till med att bearbeta ångest, även sådan ångest som suttit i sedan barnsben, till och med från tidigare liv. 

Fysiska skador går inte att göra ogjorda, men med healing så läker det fortare - och vem vill inte det?

En äkta solskenshistoria är ett diskbråck som opererades och klienten blev inte bra och fick ingen mera hjälp. Att sedan inte kunna sitta alls på många år är en pina. Efter ett par sessioner kom en lysande klient in genom dörren och berättade hur familjen hade frågat om och om igen; "Kan du verkligen sitta?". Tänk då att då få svara:  "jaa - det kan jag" !!

 
Obehandlad eller vårdkarusell
Trauma och skador
Sjukdomstillstånd

Sessioner med hypnos

Hypnoterapi 

Ingen kan någonsin förmås göra något mot sin vilja och alla med normal intelligens och koncentrationsförmåga kan uppleva det hypnotiska tillståndet 

Att arbeta med hypnosen som ett verktyg i samtal är ett lättare sätt att komma till grunden med dom känslohinder du bär på. 

Upplever du att du på olika sätt hindrar dig själv att utvecklas, våga göra nya saker, säga ifrån eller du kanske bär på en djup sorg, fysisk eller emotionell smärta som du inte kan förlösa?

Hypnos är ett fullständigt naturligt fenomen, det är högst behagligt avslappnande och du kan prata under hypnos. Det är inte ovanligt att man når detta mål redan efter 10-15 konsultationer. 

Vi jobbar med flera verktyg samtidigt där arbete på kliniken är en del, det egna arbetet hemma med läxor samt oftast även en Cd skiva som du lyssnar en stund på varje dag där du på djupet inom dig får hjälpen att ändra din inre tanke om dig själv. 

Denna process är för att få ett varaktigt helande på flera nivåer, här avses en fullständig och varaktig befrielse genom att den orsakande störningen avlägsnats. 

Det finns ingen anledning att någon överhuvudtaget skall behöva lida av något ”inom sig men utanför sin kontroll”.

Regression - Tidigare Liv 

Denna resa kan du göra för att finna ut varför du är fast i ett beteende eller så är du bara nyfiken på att få veta hur du levt i något av dina tidigare liv. 

En annan stark fördel med en resa genom tiderna är att man förlorar sin rädsla för döden i och med att man verkligen upplever hur livet fortsätter. 

Allting har en orsak och det leder då ofta till inre konflikter, förvärrade av känslor som rädsla, vrede och skam. Ibland blir dessa känslostormar så mäktiga att barnet tvivlar på att det går att klara av att hantera och i det ögonblicket träder då självbevarelsedriften fram och skjuter ned de konfliktskapande känslorna i det undermedvetna, där det ligger oåtkomliga för det medvetna jaget, minnet & intelligensen. 

De är förstås inte försvunna bara för att det medvetna jaget inte har tillgång till dem, utan gör sig påmind på olika sätt av vilken ångest och fobier är mest tydliga och om man då har provat att jobba med dessa problem men inte kommer vidare så är att prova en regression att varmt rekommendera. 


 2:a träffen jobbar vi med Insiktssvaren från första träffen.

Mer att boka direkt från

BokaDirekt