Klienten berättar

Marie

Hypnoterapi, Akupressur, Massage, Regression, 

Under en längre tid har jag haft förmånen att få Gittes hjälp med att se vem jag är. Från början var det mer av en terapeutisk behandling för att låsa upp knutar som satt väldigt hårt. Det var kämpigt, men jag fick mycket gott och kärleksfullt stöd av Gitte. Även om det gjort ont, varit outhärdligt sorgligt och känts väldigt svårt så har min nyfikenhet varit min drivkraft och Gittes stöd har gjort att jag vågat se. På senare tid har våra möten mer bestått i att uppmärksamma och befästa vem jag egentligen är, se min styrka, mina förmågor och min andlighet. Det har varit en verkligt spännande resa där jag alltid, alltid har känt mig trygg i Gittes närvaro och hennes behandling. Hon har många olika sätt att hjälpa och stödja kroppens och hjärtats arbete och jag kan verkligen rekommendera hennes behandlingar. När jag är hos Gitte är jag helt säker på att det som sker ska ske och hon finner alltid det bästa sättet att hjälpa, där tekniken kan vara massage, akupressur eller en regressionsövning. Jag har alltid full tillit till att det blir rätt.Vera

Samtal, Måla&Meditera, Meditation, Café Anda

Jag har deltagit i samtal med Gitte under en längre tid. Under samtalen har jag uppskattat Gittes sätt att skapa trygghet och lugn i samtalet samtidigt som hon hela tiden utmanande mig att våga lyfta på nästa sten, och nästa sten… för att få en djupare förståelse varför jag gör och tänker som jag gör. Det har bidragit till att jag idag har en större förståelse för vem jag är, vad JAG VILL, och varför jag agerar som jag gör i förhållande till andra. Detta har förändrat mitt sätt att se på mig själv och det har förbättrat mina relationer till både de som står mig nära och andra. Jag har även deltagit i Café Anda och kurser i Målning samt en fyrdagarskurs i Omberg. Jag trodde verkligen inte att jag skulle kunna måla en tavla men genom meditation och guidning av Gitte har jag börjat uttrycka mig genom färg och form. Hennes eMcOLORfORM art kurser är bara så himla bra :). När en kurs slutar kan jag knappt vänta till nästa. Gitte med sin varma personlighet har även utmanat mig till att delta i en vernissage där jag ställde ut mina egenhändigt målande tavlor. Detta skulle inte ha hänt om jag inte hade deltagit i Samtal och hennes kurser.

 
Lousie

Hypnoterapi, Coachande samtal, Regression, Zone Healingtechnique

Gitte har på ett djuptgående och mycket effektivt sätt gett mig nya insikter, men även många verktyg för att kunna leva ett lyckligare liv. Rekommenderas starkt!

Jacob

Zone Healingtechnique 

Idag känner jag ett inre lugn, som jag inte haft tidigare och behandlingarna har hjälp mig att bli av med illamåendet som jag haft under lång tid, och inget annat hjälpte.

Solskenshistorier

Texterna är verkliga. Jag har fått det här tillsänt mig under åren. Det värmer mitt hjärta så när jag tänker tillbaka på alla som blivit bra. Det är ett mål i sig, att mina klienter inte ska bli kvar. Ni ska bli friska! 
Gitte Östling, 2023
Kicki

Coachning, Meditation, Måla&Meditera, Café Anda 

Gitte fick mig att börja tro på mig själv att jag dög precis som jag är, hennes trygga röst och framtoning gör behandlingen till en upplevelse. Kurserna hon håller i får en att bara må så bra i själ och hjärta.. kan varmt rekommendera denna genuint varma härliga kvinna. 

Annika

Hypnoterapi, Meditation, Personlig utveckling Omberg, Café Anda

Med mycket värme och humor har Gitte med sitt rättframma sätt guidat mig djupt in i mig själv och löst upp lager efter lager.

 
Jessica

Samtal, Hypnoteapi, Regression, Healing

Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. Donec mollis vel arcu et efficitur.

Kent

Healing

Kom till Gitte för att jag hade sådan värk i knäna. Jobbar som snickare och står mycket på mina knän och kände att jag inte klarade av varken att belasta dem eller att löpa längre. Bara efter några behandlingar försvann smärtan. Grymt tacksam för hjälpen.

Ewa

På 4 Balance blir man omhändertagen på ett fantastiskt kärleksfullt och mjukt sätt, lotsas genom olika processer och blir verkligen SEDD. Gitte känner in vad man behöver just här och nu, och allt sker i en kärleksfull anda.
De föreläsningar/workshops jag varit på i Café Anda har hållits av kunniga, spännande människor och jag har varje gång fått med mig mycket matnyttigt hem från dem.
Ett ställe att återvända till. Många gånger.

Emma

Hypnoterapi, Vägledande samtal, Akupressur

Gitte har genom sin breda kunskap, alternativa sätt att behandla mig som kund samt sin trygga och varma personlighet, bidragit till min personligutveckling och gett mig kunskap och verktyg för att leva ett bättre liv. Har och kommer rekommendera henne till många för hon besitter så mycket som andra terapeuter/ psykologer/ coacher saknar. Jag gillar och rekommenderar henne skarpt, vilket jag vet att andra jag rekommenderat henne till också gör Bara kärlek, så skulle jag beskriva henne.

Frida

Hypnoterapi, Meditation, Café Anda

Gitte är helt fantastisk! Hon har med sin trygghet och varma energi hjälpt mig förstå och hitta redskap för att ta mig framåt, för att inte fallla när det är tufft, jag har fortfarande en bit kvar men på god väg!
Jag rekommenderar alla att gå till Gitte för samtal och hypnos. Livet får en annan mening när en mår så bra som vi är värda att må! Tack Gitte, för allt du förmedlar och ger till alla!

 
Ellinor

Meditation, Combobehandling, Café Anda

När jag träffade Gitte första gångerna och hon sa till mig att jag skulle meditera så skrattade jag... för jag förstod inte att i lugn finns också utveckling... jag måste inte flyga för att få inspiration och utvecklas som person jag kan vända mig inåt och hitta alla svar. Det tog ett tag och Gitte kämpade med mig, i Combobehandlingar och olika saker allt beroende på vad jag för stunden behövde... Det var sååå skönt att veta redan innan jag åkte till Gitte för en behandling, att jag blir balanserad, grundad och mer fokuserad när jag går därifrån, av hennes behandlingar.
Jag hade aldrig nått dit jag är med mig själv idag, om jag inte träffat Gitte och varit med på meditationer, behandlingar och emColorform, det förändrar och det öppnar en ny värld, en kärleksfull värld som gör att jag verkligen tar hand om mig själv, det viktigaste jag har... TACK

Lena

Hypnoterapi, Regression

Mitt första möte med Gitte var i samband med min utmattning 2012. Efter att ha provat KBT på min vårdcentral, vilket inte fungerade för mig så ville jag ge mig själv möjligheten att läka ur ett helhetsperspektiv. Gitte har bred och gedigen kunskap och arbetar med hela människan och detta under ett och samma tak. Här kunde jag checka in och få den hjälp jag behövde.
Det var oerhört viktigt för mig att någon såg hela mig och i tillägg kunde ge mig bra verktyg och guida mig mot en bättre hälsa och läkning. Jag har fått behandlingar, gått i samtal och deltagit på många intressanta och insiktsfulla kurser. Idag vet jag vart jag ska vända mig om jag behöver. Rekommenderar henne varmt och är otroligt tacksam

Läs fler recensioner på Boka direkt :